Söker ni en engagerad partner?

Vi hjälper er hitta den bästa tillgängliga lösningen

Det är inte lätt att avgöra vilket affärssystem som passar ett företag bäst. Till det behövs en trygg, engagerad och långsiktig partner. Just en sådan samarbetspartner vill och kan vi vara för er.

På tydab har vi mer än 20 års erfarenhet av affärssystem. Vi har kompetensen, resurserna och förmågan att omsätta verksamhetsfrågor till IT och systemprocesser.

Flera företag som i början av 1990-talet gav oss förtroendet att ansvara för deras mest kritiska affärsinformation är fortfarande våra kunder. Sedan dess har många andra tillkommit och idag är tydab en stor svensk partner på affärssystemet Microsoft Dynamics AX / Microsoft Dynamics 365 for Operations.

Med stora ambitioner, och lika stor ödmjukhet, ser vi ljust på framtiden.

Liten och stor

En kund till oss är alltid viktig

Stora eller små kunder, det spelar ingen roll. Hos oss kan alla förvänta sig ett professionellt och effektivt bemötande. Vi har erfarenhet av att leda och genomföra implementeringsprojekt i allt från mindre bolag till globala koncerner.

Våra kunder tycker:

"Vi vnder oss till tydab fr att de r en plitlig och kompetent leverantr. Frn dem fr vi det std vi behver, bde fr mindre och strre AX-projekt samt lpande support"
Gran Jnsson
IT-chefBiltema

Nyheter

Applikationskonsult i Halmstad

Vi sker nu en applikationskonsult i Halmstad. Som konsult hos oss kommer du att hjlpa vra kunder att p bsta stt anvnda Dynamics AX / Dynamics 365 for Finance and Operations. Som specialist finns du med bde under implementation och nr systemet r i drift.

Utvecklare i Halmstad

Vi sker nu en systemutvecklare till vrt kontor i Halmstad. Som utvecklare hos oss kommer du att stdja vra kunder med expertis inom Dynamics AX och Dynamics 365 for Operations, Visual Studio och SQL server management studio.

Mt oss p SHOPmssan den 11-12 maj

Vi r dr fr att visa Omnikanal i praktiken med nya 365 for Operations, POS och e-com tillsammans med Extenda Express och Avensia Storefront.